Svensk Fastighetsförmedlings artiklar inom boende och mäklarlivet.

Vi som bloggar under kategorin ”boende” är Johanna Eklöf, inredare som bloggar om råd och tips kring boende samt inspiration till ditt boende samt Anna Söderblom, projektledare/redaktör för sociala medier.

På karriärsidan är det Cecilia Fredriksson, HR-chef och våra mäklare som bloggar. Vi har ett brinnande personalintresse och arbetar för att hitta rätt person till rätt plats. De som bloggar är Cornelia Gillberg från Linköping, Emma Topalovic, från Malmö samt Felicia Amarius, Mölnlycke som alla tre läser till mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola. De som skiver om hur det är att arbeta som mäklare är Cecilia Jarl, Trosa, Jenny Magnefelt, Tumba, Caroline Håkansson och Hanna Dicksson, Kristianstad, Victoria Ohlsson, fastighetsmäklare i Säter, Borlänge samt Thomas Nilsson, Franchisetagare och fastighetsmäklare i Nyköping. De skriver om stort och smått i sin vardag.

Svensk Fastighetsförmedling är möjligheternas arena, tillsammans är vi ett vinnande lag, alltid nytänkande och vi erbjuder alla medarbetare professionell och personlig utveckling. Till HR-avdelningen får vi dagligen många frågor om hur man blir mäklare, vilka egenskaper som vi värdesätter, hur en intervjusituation går till och mycket annat. Dessa ämnen och många andra kommer vi att diskutera tillsammans med er här, direkt i bloggen. Välkommen att delta!

Kommentarfunktionen är avstängd.