Fastighetsmäklare – Cecilia Jarl

Hej på er!

Mitt namn är Cecilia Jarl och jag är ny bloggare här på Svensk fastighetsförmedlings karriärsblogg. Jag är 27 år gammal och har jobbat som fastighetsmäklare i 2,5 år nu. Började med att jobba på Svensk fastighetsförmedling i vår butik i Huddinge och har precis bytt till butiken i Trosa. Vi är 9 stycken medarbetare som jobbar i två bobutiker, en i Trosa och en i Gnesta.

Jag bor i Gnesta tillsammans med min man Felix och våra två barn Måns (5 år) och lilla Mollie (3 år), och det var anledningen till varför jag bytte butik, jag ville komma närmare hemmet och familjen.

Jag trivdes jättebra i Huddinge och fick en bra start som fastighetsmäklare, jag lärde mig mycket. Nu arbetar jag på en helt annan marknad som inte alls är lik Stockholmsmarknaden, och det har varit kul att få den inblicken och de erfarenheterna i bagaget.

Nu är jag inne på min andra månad här i Trosa, och nackdelen är att jag får börja om från noll. Jag känner till Trosa betydligt mycket bättre än vad jag kände Huddinge när jag började där. Men jag är ny på marknaden och måste bygga upp ett nytt kontaktnät, och objekt att sälja. Samtidigt är det otroligt roligt att få börja om på nytt och utmaningen i sig att växa här!

Jag studerade på Högskolan i Gävle på distans medan jag var gravid med mina barn och gick hemma som mammaledig. Några tuffa år med lite sömn och mycket att göra.

Det ska bli ett nöje att få dela med mig av min mäklarvardag och min utveckling här i vackra Trosa stad!

Liknande artiklar