Annons i tidningen.

Hej på er!

Jag började dagen idag med att färdigställa artikeln till tidningen. Ändrade om lite i ämnet, och den blev riktigt bra till slut. Funderade kring att skriva om något som faktiskt folk vill läsa. De senaste numren och vid väldigt många tillfällen så är det endast statistik, hur marknaden rör sig. Trenden har gått upp nu ett tag och det känns som om det börjar bli lite tjatigt. Vi mäklare får en hel del frågor på bland annat kundmöten och på våra visningar, om praktiska saker som folk vill veta mer kring. Så nu blev det, vad kan man förvänta sig av ett hus?

Avslutade texten med förklaringen kring skillnaden mellan dolda fel och osynliga fel, och hur man då kan skydda sig mot det. Det finns faktiskt endast en försäkring på marknaden som täcker detta, och de är vår produkt Varudeklarerat!

Sen har jag varit och kikat på en helt nyproducerad lägenhet, till en början en skriftlig värdering. De letar nytt så kanske att de säljer någon gång i framtiden. Nu ska jag hoppa in i bilen och sätta upp lite skyltar ute på öbolandet! Sen direkt hem på kvällskurs.

Trevlig kväll!

Liknande artiklar