Digital samlingsplats för bostadsjunkies

Igår lanserde vi en ganska häftig sak för alla som letar bostäder på nätet. Den heter ”Min bostad” och är perfekt för alla som har som vana att samla på sig bilder på tapeter, kök och drömhus med mera.

Istället för att länka bilder och maila dem till sig själv eller sina kompisar kan du nu bygga ett eget digitalt fotoalbum. Detta är bara en funktion på den digitala samlingsplatsen.

Med ”Min bostad” kan du också spara annonsbilder ochviktig  information på din nya bostad med även göra detsamma med den gamla bostaden som du sålt.

Perfekt om du till exempel vill spara alla bilder som togs när din gamla bostad. Du vet när den var som allra finast….

Jag önskar verkligen att den här funktionen fanns när jag sålde min gamla lägenhet. Det enda jag har kvar som minne är en skamfilad gammal utskrift med små bilder. Hmmm…jag har för mig att köket var bra mycket snyggare än så!

Det riktigt smarta med ”Min bostad” är att du alltid kommer ha allting som rör boende, viktiga dokument som behövs till deklarationen, planritningar, skisser, färgval osv på ett och samma ställe. Det enda du behöver är en dator och tillgång till nätet.

”Min bostad” förenklar även hanteringen för dig som ska sälja din bostad. Du kan nämligen förhandsgranska och godkänna din bostadsannons innan den läggs ut på svenskfast.se/hemnet.se.

Du kan även följa besökstatistiken för att få en föraning om hur stort intresset är för din bostad! En nervkittlarfunktion enligt mig!

Vem som helst kan registrera sig på ”Min bostad” www.svenskfast.se och skapa ett unikt användarkonto. Kontot är personligt och ingen annan kan se informationen på sidan.

Kommer du på saker eller funktioner som borde finnas med så kan du alltid tipsa oss om det. Är funktionen riktigt smart så kommer du bidra med att göra en av Sveriges bästa sidor till att bli ännu bättre.

Finns det något roligare än att kunna säga till sina vänner; det där har jag kommit på! Som sagt, har du frågor, idéer eller synpunkter är du välkommen att maila sf@svenskfast.se.

Liknande artiklar