Använd dina tidningar i inredningen

Trots att vi går mot en mer och mer digital värld och läser och tittar på det mesta i dator och telefon så går ingenting upp emot en tidning. Det är något speciellt att hålla den i handen, bläddra och se det begränsade urval av foton som är noga utvalt, jämfört med sociala mediers överflöd av snygga bilder. En hög med tidningar är inte bara fina där de ligger utan kan även bli en bra inredningsdetalj. Här delar jag med mig av fyra tips på hur du kan använda och förvara dina tidningar när du inte läser de.

 

 

papprör

 

Papprören som man får när man köper en poster är perfekt att snurra in en tidning i. Mät hur lång tidningen är och kapa pappröret, lite kortare, med hjälp av en fintandad såg. Gör ett omtag av en bit brett band eller läderrem och häng sedan upp den på väggen. Om man hänger upp flera och fäster nästkommande under den övre så kommer det se ut som de hänger i varandra och man skapar en enhetlig känsla.

 

 

 

stringhylla

 

Stringhyllan är som bekant populärare än någonsin och varför inte använda dess gavel till att förvara tidningar på. Använd ett snyggt band som du knyter runt en av pinnarna och sen sticker in dina tidningar i. Ett billigt och enkelt sätt att förändra den redan befintliga bokhyllan.

 

tavellist

 

På tavellisten behöver det inte bara stå tavlor, ställ dina snyggaste tidningar, anteckningsböcker och böcker där för att få variation och skapa liv i inredningen. Sök gärna på nätet för att hitta lite annorlunda tidningar med fina bilder både inuti och utanpå.

 

 

tidningar som sängbord

 

Är du sugen på ett nytt sängbord. Stapla då dina tidningar i en hög bredvid sängen och använd som sängbord. Perfekt när man inte kan somna och vill ha något att läsa och enkelt att byta ut den dag man tröttnar.

 

Text, styling och foto: Johanna Eklöf, Formelle Design, formelledesign.se

Liknande artiklar