Visningskoll med Lisa Ydeskog

Vi pratade med en av våra mäklare, Lisa Ydeskog om vad som är viktigt inför en försäljning. Här kommer hennes svar på två av våra viktigaste frågor:

1. Vad tycker du är det viktigaste att tänka på inför en försäljning?

Att få en hemtrevlig känsla och en röd tråd genom hela lägenheten. Alltför ofta möts man av en blandning av stilar där ett rum är modernt och ett annat är inrett från 40-talet. Känslan i en lägenhet är oerhört viktig då man ofta köper hem med känslan som infinner sig vid första tillfället man går in i lägenheten. Plocka bort alla foton och personliga saker som tandborste och toalettborste. Bilder är vackra, men tyvärr fastnar intressenterna alltför ofta och tittar på dessa istället för på själva lägenheten. Ibland går säljarens barn på samma dagis exempelvis, och då blir det lite märkligt att bjuda på den lägenheten för vissa oavsett hur perfekt lägenheten kändes.

2. Om du får välja en sak som är livsviktig inför en visning för att optimera chanserna att få maximalt betalt, vad skulle du säga att det är?

Lyssna på din mäklare! Vi har massor med erfarenhet och vet vad som fungerar i vårt område. Gå inte på känslan att ”jag tror nog ändå på att det är bättre att göra såhär”. Vi jobbar hårt för att du ska få så bra pris och så trygga köpare som möjligt, det behöver du aldrig tvivla på. Lita på mäklaren, som du faktiskt själv har valt, att hjälpa dig med din försäljning för att få ut bästa möjliga resultat.

Liknande artiklar