Årets rookie 2013 Andreas Lidenfors Svensk Fastighetsförmedling Stenungssund

Årets rookie 2013 är från Stenungsund

På vår kick off i januari så delas det ut många priser, ett av dem är ”Årets rookie”, 2013 blev det Andreas Lidenfors som var trainee i Stenungssund under sin studietid. Här kommer en intervju med Andreas gjord av vår presschef Bessie Wedholm.

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets rookie” inom kedjan. 2013 års utmärkelse gick till fastighetsmäklare Andreas Lidenfors från bobutiken i Stenungsund.

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram en ny ung medarbetare i kedjan som utfört en extra ordinär insats under hög kvalité. Vinnaren utses av Veteranklubbens styrelse. På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari fick fastighetsmäklare Andreas Lidenfors från bobutiken i Stenungsund stega upp på scenen och ta emot utmärkelsen som ”Årets rookie” 2013.

–  Jag är väldigt stolt och glad för utmärkelsen. Det har varit ett otroligt första år, med mycket jobb och många nya kundrelationer. Utmärkelsen är ett fint betyg för mig. Jag är dock inte ensam om min framgång då jag har ett mycket bra team i bobutiken som stöttat och hjälpt mig. Enligt Svensk Fastighetsförmedlings kundnöjdhetsindex hade jag under 2013 haft 100 procent nöjda kunder, både köpare och säljare. Och min ambition är givetvis att fortsätta utöva mitt yrke och erbjuda våra mäklartjänster på samma höga nivå även framöver. Det är det allra viktigaste, säger Andreas Lidenfors.

–  Andreas började för drygt ett år sedan i kedjan och har en tävlingsinstinkt som smittar av sig på arbetskamrater, samarbetspartners och kunder.  Första hela året är pristagaren en av ortens bästa mäklare. Andreas är ett föredöme för andra genom sitt arbetssätt, sin smittande entusiasm, positiva inställning och arbetssätt, säger Eva Karlsson, försäljningschef Svensk Fastighetsförmedling.

Liknande artiklar