Bäst mäklare med rätt förutsättningar

Det har varit fullt upp med tentor och inlämningar sedan jag sist skrev här. En sista inlämning ska göras innan lördag och efter det återstår EN ENDA tenta innan mitt andra av tre år är slut. Det ska bli skönt att få ledigt från studier, dels för att känna att semestern är inom räckhåll men också för att få spendera några hela veckor på kontoret igen. Genom att vara på plats varje dag blir det mycket enklare att förstå och hänga med i hela processen i de affärer som görs.

Tidigare idag läste jag en artikel från Veckans Affärer om vad det är som skiljer de bästa säljarna från resten. Väldigt konkret med de fyra främsta egenskaperna hos toppsäljare listade. Blev självrannsakande och försökte direkt få igenkänning eller en hint om vad jag behöver utveckla. Känner du igen dig på dessa egenskaper? I så fall har du alla förutsättningar för att blir toppsäljare! Enligt artikeln i alla fall 🙂

Ytterligare en förutsättning jag tror är avgörande för att bli en bra mäklare skrev Madeleine om förra veckan. Planering, planering, planering. Lyckas du planera rätt kan du få mer tid över än du från början trodde. Timmarna på dygnet tar ofta slut för fort men med ordentlig struktur känns dygnet betydligt längre. Just i det här fallet har vi alla samma utgångspunkt, vi har alla 24 timmar var om dagen, och det gäller att göra det bästa av vad vi har.

Med det sagt ska jag beta av ytterligare några rader på min inlämning. Ha nu en trevlig helg!

 

 

Liknande artiklar