Boka intag till musik

 

Jag jobbar bäst till musik.

Det är jag som är DJ på vårt kontor. Främst för att det är jag som har en stationär dator med tillkopplade högtalare, men också för att de andra springer ut och in och inte märker av de tysta stunderna lika mycket som jag.

Musiken gör att jag lättare kan koncentrera mig på det jag håller på med, hur konstigt det än kan låta för många – men för mig filterar den bort många störande ljud som annars får mig att titta upp från datorn stup i kvarten.

Idag släpptes musiken från SVT:S eminenta program Jills veranda och den har gått på repeat idag medan jag har gjort annonser, planerat tillträden, ringt kunder och bokat in intag till mina två mäklarkollegor.

Det är faktiskt bland det bästa med mitt jobb; att det inte är detsamma från dag till dag. Vissa dagar är det fokus på att prata med kunder, andra på att göra mer kreativa uppgifter som annonser, objektbeskrivningar, fotobearbetningar och diverse lokal marknadsföring och några dagar blir det mest ekonomiska uträkningar och banksamtal inför tillträden.

Idag har det varit ett mischmasch av alltihop och därför har timmarna också rusat iväg. Faktiskt ser jag att klockan nu är fem och att det är dags för mig att packa ihop och stänga fabriken för idag.

Imorgon är en annan dag och det återstår att se vad den har i sitt sköte. Säkert är i alla fall att den kommer att vara fylld av musik.

 

Schysst spellista med låtar om hus/hem:
House by the sea av Iron & Wine
Our house av Madness
Home av Michael Bublé
House where nobody lives av Tom Waits
Homeward bound av Simon & Garfunkel
House of the rising sun av The Animals
Take me home, country roads av John Denver
Mama, I´m coming home av Ozzy Osbourne
Take me home av Cash Cash feat Bebe Rexha

 

Liknande artiklar