Färdig Fastighetsmäklare…

3 dagar kvar som student i Malmö, vilket skall avslutas med sluttenta på tisdag som alltså knyter ihop utbildningen. Det känns helt ofattbart att jag nu redan genomfört mina år av studier här i Malmö. Om det nu vill sig så bra att jag klarar tentan kommande vecka så är det den sista lilla pusselbiten (som för övrigt inte är så liten). Sedan får jag söka registreringen och kalla mig Fastighetsmäklare Liss.  Men allt hänger som sagt på sluttentan som visserligen är en ganska omfattande del vilket sammanfattar det mesta av det en Fastighetsmäklare får, eller rättare sagt inte får göra. Så lagboken är med under dagarna där vi har tolkat paragraferna både fram- och baklänges. Så önska mig lycka till på tisdag!

Ikväll tog jag en välbehövlig paus i studierna och åkte upp till Halmstad för att möta upp delar av familjen som åkt ner från Dalarna. Det blev en hockeykväll då vi tittade på min bror som spelade match med sitt ”hammers” här ikväll. Skönt att få tänka på något annat en sväng även om tentapaniken börjar komma sakta men säkert nu trots allt. Det visar sig om det blir till fördel eller nackdel att ta en dag och pyssla med något annat. Lite kvalitetstid med familjen blir det här i Halmstad mitt i alltihop i alla fall.

Några veckor efter tentan ska resultatet trilla in och då så småningom innebära fortsatt jobb i Malmö och Limhamn på kontoret där jag nu varit Trainee. Är riktigt taggad på att få börja där. Så låt detta nu gå vägen, så ses vi i Malmös bostadsmarknad framöver.

Liknande artiklar