Följ oss på Instagram!

Vi på rekryteringsavdelningen får ofta frågan vad vi egentligen gör, det tänkte jag tala om för er nu!

De två senaste veckorna har varit hektiska med många resor över större delen av landet. Jag startade förra måndagen med att förbereda allt som behövs inför de närmaste veckornas mässor. Vi har tillsammans med vår reklambyrå tagit fram en ny monter som bättre berättar vilka vi är och där vi kan möta studenter på ett bra sätt. Men mest spännande är ”framtidens visning” som besökaren kan gå på genom 3D-glasögon(Oculus Rift)! Montern levererades direkt till mässan på Högskolan i Gävle, spännande att få se den och testa för första gången.

Så här bra blev den tillslut och många studenter kom för att testa ”Visningsglasögonen”.

Vi delade även i år ut ett stipendie till årets examensarbete. Årets vinnare var Lars Steneryd och Andreas Dahlström för deras uppsats ”En studie av samspelet inom säljcoachning”.

På kvällen var det den årliga banketten och vi hade väldigt kul innan klockan slog tolv och vi bestämde vissa av oss för att ta oss till hotellet för en god natts sömn.

 

På torsdagen tog jag bilen med hela vår monter och körde hem till Stockholm igen, bara för att packa om väskan och ta kvällens sista flyg till Göteborg. Där väntade beteendeanalyser, eller Key som de också kallas, av tre butiker som efterfrågat detta. Marie har skrivit om varför vi gör beteendeanalyser på hela butiker tidigare.

Efter en mycket händelserik vecka tog jag sedan helg och laddade om för nästa fullspäckade vecka!

Måndagen började med en resa till Malmö där jag intervjuade en student som snart är klar och som gärna vill börja arbeta hos oss. Därefter mötte jag upp Elisabeth som skulle hålla en föreläsning om hur man skriver CV och marknadsför sig själv nu när det börjar bli dags att söka jobb för alla studenter som går ut i sommar. Under föreläsningens gång gick jag igenom de CV som studenter lämnat in och kunde sen lämna feedback på dem efter föreläsningen. Ett mycket uppskattat inslag!
Efter en lång dag i Malmö styrde jag sedan hem mot Stockholm för att packa en ny monter som denna gång skulle ner till Halmstad. På onsdagen åkte jag till Helsingborg för att genomföra en intervju och sedan fortsätta upp till Halmstad där vi anordnade en studentkväll inför torsdagens samverkansdag.

Studentkvällen blev lyckad och vi hade många trevliga möten med studenter. Alla studenter på eventet fick även chansen att testa ”framtidens visning” innan sina kompisar på Samverkansdagen. Till samverkansdagen kände vi oss hemma i vår monter och det gick snabbt att komma i ordning. Vi hade förutom 3D-glasögonen en montertävling där studenterna fick gissa slutpriset på ett nyligen sålt objekt i Halmstad. Vinnare blev Johanna Kovac som därmed vann ett presentkort värt 1000 kr på Liveit.

 

Så efter en hektisk vecka satte jag mig i vår lilla skåpbil och körde upp montern till Stockholm igen. Nästa mässa blir i Luleå den 5:e mars och Högskolan Väst den 6:e mars, veckan därefter är årets sista mässa, Bokorridoren. Hoppas att vi ses! Tyckte du att det här var ett väldigt långt inlägg? Följ oss då på Facebook  eller Instagram så får du rapporter om vad vi gör i realtid!

Liknande artiklar