Full fart framåt!

14954376_10154735645271584_983101260_o

I slutet av en hektisk vecka stannar vi upp och skriver några rader.

Helgen var fylld av visningar med mycket kunder och underbart höstväder!

Veckan har också rullat på i en faslig fart. Tillträde, kontrakt och nya kundmöten har bytt av varandra.

Denna vecka har verkligen varit sova-jobba-sova-jobba.

Det är så fruktansvärt kul med dessa fullspäckade veckor men något som man får passa sig för är att inte prioritera allt annat som är viktigt här i livet såsom träning, att umgås med nära och kära samt att ta en stund för sig själv och bara andas.

Planering är a och o i detta yrket. Ett inplanerat träningspass ska egentligen ha precis lika mycket prioritet som ett kundmöte. Det är ju ett möte man bokat med sig själv för att kunna hålla sig frisk och kry både fysiskt och psykiskt, vilket i sin tur är helt avgörande för att kunna utföra ett bra jobb. Slarv med det den senaste tiden, japp!

Så idag gör vi det offentligt. Vi har skakat hand på att införskaffa oss ett nytt gymkort – att minst tre gånger i veckan gå och träna och skippa den där extra tiden i den varma goa sängen och gå upp tidigare och röra på oss istället! Litet steg för mänskligheten, stort för oss!

Här har vi ännu en fördel med att vi jobbar tillsammans, att vi också kan träna tillsammans. Man bangar inte lika lätt om man har någon annan som drar i en kvart i fem på morgonkvisten.

Att träffa nära och kära är också såklart superviktigt, men det får inte ta över ens lediga tid helt och hållet. Redan nu i början av november känner man att samtliga helger i november och december redan börjar fyllas av diverse sociala sammankomster. Det ska vi också försöka sätta ner foten för, det håller inte! Vi jobbar ju mycket under helgerna, så en dag med flertalet visningar följt av släktgalej på kvällen kan vara superkul – men det blir också mycket hektiskt! Var i kalendern är söndagmorgonen då man bara sitter med kaffe i koppen i soffan, helt själv, tänt några ljus, lyssnar på Melody Gardot, läser senaste hus&hem med känslan av att idag behöver jag inte göra någonting??

Man kanske inte är så hemskt social eller produktiv där i soffan, men får man inte ha dessa stunder går man nog sönder till slut.

 

Det tror vi i alla fall.

 

Ha nu en riktigt skön helg alla!

 

/ Caroline&Hannah

 

 

 

 

 

 

 

Liknande artiklar