GOTT NYTT ÅR

Slutspurt på 2016 – nu blickar vi fram emot ett förhoppningsvis magiskt 2017.

Därför tar vi tillfället i akt att även blicka tillbaka på året som varit.

Hur var egentligen första året som mäklare?

Tja, var ska vi börja?

 

Summan av kardemumman är kort och koncist att mäklaryrket, precis som livet i allmänhet, är en bergochdalbana där dalar av motgång och ångest möter toppar med ren glädje och känsla av framgång. Charmen i allt hade avtagit om livet varit en dans på rosor – tror inte att man uppskattar topparna lika mycket om man inte får känna på lite dalar.

 

Ett års erfarenhet, oavsett yrkeskår, genererar extremt mycket kunskap och lärdom. Ändå sitter vi här och inser att vi är långt ifrån fullärda. Och skönt är väl det! Tänk att gå till jobbet varje dag och på rutin göra samma sak om och om igen utan att ha glöden och nyfikenheten att lära sig något nytt.

 

Granskar man året som varit märker man stor skillnad från de mäklare vi var innan årets start och de mäklare vi är idag. Problemlösningsförmågan har definitivt blivit bättre. De ”problem” som man i början ansåg vara gigantiska är idag något som man nästan tar med en klackspark och utför på rutin. Självförtroendet har även växt och man inser att man i mycket kan stå på egna ben. Vi tvekar inte för att anta utmaningar som vi tidigare kanske hade bemött avvaktande. Vi känner oss redo att ta oss an 2017!

 

Med detta sagt tackar vi ödmjukast för vår tid på bloggen och önskar alla där ute ett GOTT NYTT ÅR, ta väl hand om varandra och lev väl!

 

/ Caroline & Hannah

 

fotografi-1

 

 

 

 

Liknande artiklar