Gott nytt mäklarår!

Hoppas du haft en riktigt god jul!

Efter att ha tillåtit mig ta några dagar ledigt från plugg över julhelgen sitter jag nu på kontoret i Kinna. Hälften av mäklarna har semester och en är pappaledig vilket gör att vi var tre här igår, idag bara två. I korridoren utanför spelas det fortfarande julsånger och jag hoppas innerligt att snön ligger kvar så vi slipper slask på nyårsafton. Har bokat visningar, tagit samtal och förberett x antal visningsmappar inför visningshelgen den 10 och 11 januari. Då är det dags för mig att komma ut på lite visningar igen vilket ska bli riktigt roligt.

Idag är näst sista dagen år 2014 och på torsdag är det nytt år. Många av er har kanske som mål att flytta under året, andra att komma igång med träning, skaffa drömjobbet eller börja plugga. Hur ser det ut för din del? Viktigt att tänka på utöver vad man vill göra bättre kommande år är att faktiskt ta till sig och vara nöjd över de framgångar och allt bra man varit med om under året som passerat. Självklart är det viktigt med nya mål för att utvecklas ännu mer men du måste också vara stolt över de mål du lyckats nå, både stora och små mål.

Jag vill passa på att tacka för året som gått och för allt jag varit med om och fått lära mig. Tack till gänget i Kinna/Ulricehamn/Svenljunga där jag gjort praktik och tack Svensk Fastighetsförmedling för ett år som traineebloggare! Har varit superkul!

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år! Ses igen år 2015!

 

Liknande artiklar