Gott om tid är det ont om…

När det går så bra som du hoppats på som mäklare kommer du till en punkt där du märker att tid blir en bristvara. Vill du då fortfarande sälja mer än vad du gör måste du förändra något för att få tiden att räcka till.

Med elva sålda objekt blev september min bästa försäljningsmånad hittills. Men, samtidigt som jag har sålt elva objekt har jag även hunnit med att träna inför Ultravasan (ultramaraton på 9 mil) och Kustjagaren (swimruntävling), vilket innebär en hel del träningstimmar per vecka. Vi håller också på att totalrenovera ett hus vi nyligen köpt och jag har en underbar familj som jag faktiskt hunnit träffa lika mycket som tidigare.

Ovanstående hade jag inte lyckats med om jag inte hade ändrat mina rutiner…

Familjen

Mina döttrar Joline och Julia

Renovering

Renovering pågår!

Men vad bör du ändra på för att liksom jag, få mer tid?

Det som är enklast att ändra på är tyvärr tiden med familjen och tiden till träning men det är absolut ingen långsiktig hållbar lösning.

Försök istället dra ned på saker som du kanske känner för i stunden men som inte gör dig lycklig på lång sikt. Som till exempel att slötitta på TV eller din telefon. Försök även att bli mer effektiv i alla moment när du arbetar – sparar du någon minut på ett moment som du gör ofta, så blir det mycket tid du sparar på lång sikt. Till exempel om du har två kundmöten i samma stadsdel under samma vecka, så försök att boka dom efter varandra så sparar du restid och du blir då mer effektiv.

Sen hjälper det så klart att ha en duktig mäklarassistent och en god kommunikation med denne så att det är solklart vem som gör vad.

repan

Våra hårt arbetande mäklarassistenter.

 

Liknande artiklar