Grymt inspirerande traineedagar!

(Inspirationsdag för Stockholmsregionen, Carl Möregårdh föreläser)

Efter påskens ledighet och underbara sommarväder – fram med utemöbler och dags för grillpremiär! – bar det av mot Stockholm igen. Denna gången på sista traineeträffen för vårt gängs del…

Dessa två dagar fick vi starta på Svensk Fastighetsförmedlings huvudkontor tillsammans med rekryterarna Marie Lindqvist och Elisabeth Fogelström, som ni vet skriver här på bloggen också! Och vilka dagar vi fick!

Under onsdagen fick vi prata med Partik Axsäter som är försäljningschef Stockholmsregionen, marknadschefen Camilla Tienso, redaktören för intranät och sociala medier Anna Söderblom och juristen Louise Wendel. Allt för att få ett bra grepp om vad de gör på huvudkontoret och vad dom gör för alla resterande i kedjan. Riktigt intressant info och många bra tips. Det är mycket att tänka på när man själv kommer ut som färdig mäklare.

Efter en riktigt trevlig kväll med gänget och en natts sömn var vi åter på huvudkontoret på torsdagen. Då fick vi träffa franchisetagaren Mikael Meyer och mäklaren Ida Olheim, båda från butiken i Huddinge, och höra om deras väg i karriären på Svensk Fastighetsförmedling. Ida som (för er som inte vet) blev årets Rookie 2012 och nu är en toppmäklare i Stockholm och Mikael som ihop med alla medarbetare på Huddingebutiken jobbat sig upp till Årets butik förra året. Grymt inspirerande och ännu en gång många bra tips. Det är riktigt roligt att får träffa personer som som lyckats bra och blivit framgångsrika och dessutom är öppna för att dela med sig. Detta upplever jag är något man ofta stöter på inom Svensk Fastighetsförmedling (som också är ett utav företagets fyra värdeord) – som medarbetare är du omtänksam.

Torsdag eftermiddag var det Inspirationsdag för Stockholmsregionen och även där hann vi delta innan det var dags för hemfärd. Riktigt bra och givande dagar! Hade gärna gjort det igen!

Efter lite plugg i  företagsekonomi ska jag till butiken i Kinna och hämta material för några fritidshus i kommunen som visas på vår visningsdag på söndag. Ska bli spännande! Ha nu en trevlig helg!

Liknande artiklar