Heta tips för dig som mäklare!

Torbjörn Andersson Fastighetsmäklare Tyresö

I Tyresö finns det ett namn som sitter på alla kunders läppar och det är just Torbjörn Andersson. Torbjörn har arbetat länge i kedjan och är en sann SF:are. Är det något som jag tycker är svårt eller oklart kan alltid Tobbe svara på frågan.  Han säljer mest och har otroligt nöjda kunder, hur lyckas han med detta?

Torbjörn är alltid på språng men när jag blockerade utgången från köket var han fast! Här kommer 5 snabba med Torbjörn Andersson Fastighetsmäklare i Tyresö.

  • Hur gör du för att förmedla så många lyckade försäljningar?

–       Det som jag tycker är viktigt är att behandla säljare och köpare på lika villkor. De fel och brister som uppenbarar sig exempelvis vid besiktningar eller som man själv med blotta ögat kan se är otroligt viktigt att informera både köpare och säljare om. Alla som är inblandade i en affär skall känna att dem får all information som finns gällande fastigheten.

Att ha stor vetskap om området är också en viktig del i försäljningssynpunkt. Kan jag ge all information om områdets struktur, vilka förskolor och skolor som är bra, genvägar till bussen samt vilka busslinjer som går utanför blir kunden tryggare i sitt val.

  • Vilken mening använder du mest i vardagen?

–       Hej på dig! –fungerar i alla lägen-

  • Vad skall man som mäklare tänka på för att få så nöjda kunder som möjligt? Ge mig tre punkter som du vill lyfta fram!

–       Uppdatera kunden. Det är viktigt att alltid uppdatera kunden med det senaste som har hänt i affären. Kunden måste känna sig sedd och få möjlighet att ställa sina frågor.

–       Ge rätt information om vilka åtgärden som behöver vidtas. Genom mina kunskaper i snickarbranschen kan jag snabbt se hur omfattande problemet är. Med hjälp från lokala kontakter som jag har knutit med åren kan vi snabbt få en offert på arbetet, kunden känner sig trygg vilket avspeglas i dess handling.

–       Snabb återkoppling- detta är egentligen något som genomsyrar de övriga punkterna men ju snabbare kunden får tillgång till rätt information desto snabbare kan de fatta ett beslut utefter rätt förutsättningar.

  • Vad skulle du ge för tips till alla blivande mäklare i landet?

–       Att våga vara sig själv! Det är viktigt att inte klistra på en fasad bara för att man tror att en mäklare skall vara på ett visst sätt. För att lyckas i det verkliga yrkeslivet krävs det att man är ärlig.

  • Sista frågan nu innan du får stiga ut från köket., kan du berätta en hemlighet- vad gör dig så framgångsrik?

–       Jag är riktig envis! Jag vänder och vrider på varje affär för att alla parter som är inblandade skall bli så nöjda som möjligt. Det krävs mycket envishet men allt går till slut!

 Jag stiger åt sidan med ett stort leende på läpparna och Tobbe flinar lite åt mig och springer till sitt skrivbord för att fortsätta med sitt fantastiska arbete.

 Plocka med er dessa supertips från Torbjörn Andersson som det uppenbarligen fungerar lysande för. Jag bara måste tillägga att mars är en underbar månad, ”solen jag har saknat dig”. Ha en fin dag! J

 

Liknande artiklar