Kickoff 2015

 

 

 

 

Oj vilken helg! Nu har jag klarat av min första kickoff med trevliga kollegor och nya bekantskaper. Vi började i fredags med att stänga kontoret lite tidigare och flög upp till Stockholm. Väl där hade vi en snabb uppfräschning på hotellet innan det bar av till Operakällaren där ca 500 härliga medarbetare åtnjöt en härlig trerätters samt fest på kvällen. På lördagen kom ännu fler så vi blev ca 750 härliga mäklare, assistenter franchisetagare och personer runt om i företaget och begav oss till biograf Rigoletto i centrala Stockholm för årets kickoff.

_G3A6190

 

Här var Christine Meltzer och Carina Berg våra otroligt duktiga konferencierer. Det delades ut priser, vi fick se årets försäljningspriser och andra intressanta delar av företagets år. Vi hade 2014 ett riktigt bra år och det känns bra att veta att man var en del av detta. Blev faktiskt själv nominerad till årets rookie men pristagaren blev duktiga Caroline från Nacka. Det talades även om 2015 års nyheter och en av mina favoriter är Svensk Fastighetsförmedlings samarbete med Barncancerfonden. Otroligt skönt att vara på ett företag som bryr sig om viktiga saker i vårt samhälle!

FullSizeRender

 

Efter flera trevliga timmar i en bekväm biosalong begav vi oss tillbaka till hotellet för att svida om inför kvällens festligheter. Det är inte varje dag man får tillbringa i självaste blå hallen. Här sitter en kväll om året hela kungahuset och flera av världens smartaste människor på Nobelmiddagen. Vilket mottagande vi fick och vilken stämning! Hela kvällen var fullmatad med underhållning, underbar mat, priser med mera. Vid efterrätten gick servitörerna i dessertparaden ner för trappan precis som de gör på nobelmiddagen till och med! Kvällen avslutades med att Ola Salo dök upp och underhöll.

 

DSC_0845

 

IMG_2413

 

IMG_2421

 

 Jag längtar redan till 2016 års kickoff och då hoppas jag att ett av priserna blir mina!

 

Liknande artiklar