Köpenhamn, gatuhus och Bon Jovi

Egentligen skulle jag skrivit ett inlägg i torsdags – men en röd, ledig dag kom emellan och den var så späckad med roliga händelser att jag glömde bort det hela.

Däremot kan jag ju nu berätta för er vad jag gjorde. Tillsammans med maken och hans familj åkte jag till Köpenhamn för en solig heldag på Ströget med shopping och god mat. Jag gillar att titta på den danska arkitekturen, särskilt de små gatuhusen i olika glada färger. Den karaktäristiska husfasaderna vid hamnen i Nyhamn har säkert många av er upplevt på plats och de tillsammans med den sköna stämningen som alltid infinner sig där  är mycket av Danmark för mig.

Om du är intresserad av att köpa en bostad i Danmark, kan du hitta mer information här. Den skiljer sig lite från den svenska, så det lönar sig att vara påläst. Här nere i Skåne säljer vi ibland till danska köpare och det blir alltid lite intressanta diskussioner kring skillnader och likheter i bostadsaffärerna. På boliga.dk kan du hitta danska bostäder som är till salu.

När kvällen kom väntade dock det bästa för oss; konsert med Bon Jovi!

Den var helt fantastisk. Vi var väldigt taggade när vi kom dit och när väl Jon själv klev in på scenen steg sorlet till ett öronbedövande jubel. Tur man var förutseende nog att ta med öronproppar 🙂

Efter ungefär halva konserten började mr Jon himself prata med en tjej i publiken och sa något om att ”If you had wings, I would´ve let you flown up here with me”. Efter ett tag sa han bara till henne ”Get up here!” och några vakter hjälpte till att lyfta upp henne. Därefter fick hon sjunga duett (!) med Jon (!) medan han gav henne några kramar (!) och pussar (!).

Efter det viftade och hojtade jag extra mycket, men han måste ha missat mig där bland de 50 000 andra åskådarna. Annars hade han bergis tagit upp mig på scenen också.

Idag är det måndag – till råga på allt min födelsedag – och back to business. Annonsjobb, samtal med Lantmäteriet och lite annat smått och gott väntar. Med strålande solsken utanför fönstret kan det inte annat än bli en fantastisk dag!

Liknande artiklar