Läge för livet!

Läge

Allt i livet är inte roligt så därför vill jag passa på att slå ett slag för vårt fina samarbete med Barncancerfonden.

Jag håller just nu på att gå igenom en tuff period tillsammans med min pappa som blivit sjuk i obotlig cancer och jag kan inte ens tänka mig hur jobbig den här processen med läkarbesök, provtagningar, behandlingar och mediciner är för ett barn. Jag får en klump i halsen varje gång jag besöker sjukhuset och mina tankar går till alla där ute som kämpar med cancer just nu.

Vi var tillsammans med 850 kollegor på kick-off och födelsedagsfirande på Mallorca förra veckan och fick då se en liten filmsnutt från Barncancerfondens arbete och det var inte ett öga torrt när ljuset i salen tändes igen.

Därför vill jag med stolthet berätta mer om vårt fina samarbete med Barncancerfonden som hittills insamlat över 5,5 miljoner kronor!

Vi skänker 100 kronor för varje Bostadsvärde som kommer in och jag hoppas att flera av er vill utnyttja den här möjligheten att vara med och hjälpa Barncancerfonden på ett enkelt sätt. Ni får en värdering av er bostad och Barncancerfonden får 100 kronor, det är enbart win-win!

Anmäl er bostad via länken; https://www.svenskfast.se/salj-med-oss/vardera-din-bostad/ så hör en mäklare på just din ort av sig för att boka tid för värdering!

Om man inte behöver en värdering just nu kan jag rekommendera er att köpa våra fina armband med budskapet ”Läge för livet”. Gå in till din närmsta bobutik och prata med någon av oss så hjälper vi er!

20170419_133205

Idag är det mest skrivbordsarbete, sånt man inte hann innan påsken som ska bli klart. Det ska läggas ut lite nya bostäder och göras prospekt och det ska förberedas inför tillträde. Det är påsklov i Dalarna denna veckan, så vi har det ganska lugnt, men det är skönt, för då hinner man röja undan lite papper och dåliga samveten.

Imorgon är det däremot lite möten bokad, så då återkommer jag med lite mer rapport från livet som mäklare!

 

//Victoria Ohlsson, Fastighetsmäklare i Säter och Hedemora

Liknande artiklar