Dubbelt upp i Linköping

Hej på er,

Jag heter Cornelia Gillberg, är 22år gammal (23år i oktober). Jag är bosatt i Linköping som jag också ser som hemma dock har jag redan hunnit flängt omkring då jag bott i Norrköping(hemstad), Gävle och Boston men nu jobbar jag som assistent i butiken här i Linköping, samtidigt som jag pluggar på Svensk Fastighetsförmedlings mäklarskola.

Jag har jobbat som assistent i drygt ett år under detta år har jag kombinerat det med hockey på elitnivå. Men när jag fick förfrågan om skolan valde jag att satsa helhjärtat på de då man som tjej inte kan leva på att spela hockey, men det är en annan story. Så i skrivande stund kombinerar jag 100% jobb tillsammans med 120% skola på högskolenivå. Om det är tufft? Ja. Om det är omöjligt? Nej. Detta är en sån utmaning för mig och jag älskar det. Jag som person älskar fart och fläkt, vill gärna att dagarna ska gå i ett, så för att jag ska kunna effektivisera min tid så är jag på gymmet 06.15 varje morgon och det ska ni veta, det är den bästa starten på dagen. Sedan följs det av jobb som assistent vilket är otroligt roligt, den ena dagen är aldrig den andra lik, som assistent får man hjälpa mäklarna med olika saker, allt ifrån att ta fram driftkostnader, skriva säljande texter, rumsbeskrivningar, göra objektsbeskrivningar, förbereda tillträde och mycket mer 🙂 En av dem sakerna som gör att jag tycker mäklaryrket är så otroligt spännande är för att man träffar så mycket människor och man kan lära sig något utav alla. Det är ett yrke som du aldrig blir fullärd i och det är upp till dig själv hur långt du vill ta dig. Antigen så ser du svårigheterna eller så ser du möjligheterna!

Efter jobbet ser jag till att få plugget gjort, just nu håller vi på med civilrätt, så min bästa vän är lagboken. Otroligt givande kurs då det känns som att man kommer ha mycket nytta utav denna kurs både som mäklare men även i det privata livet.

Ha nu en strålande dag, njut utav saker som gör er glada!
Och Linköpingsbor, sväng förbi oss på kontoret, ta en kopp kaffe och snacka bostad!

lagbokosv objets-selfi

 

Liknande artiklar