Nationaldagsaktivitet

Hej!

På vårt kontor i Sigtuna/Märsta/Rosersberg gillar vi alla att synas och att skapa aktiviteter för våra kunder. Nu senast var det Valstadagen i Märsta där vi återigen hade en tävling där man skulle gissa slutpriset på tre bostadsförsäljningar i kommunen. Vi delade ut solrosfrön och ballonger till barnen. Mellan 7 000-10 000 personer kom och besökte nationaldagsfirandet och vi stod mitt i smeten. Vi på kontoret ser varje tillfälle att vara med på dessa event som ett utmärkt tillfälle att skapa kundkontakter och att marknadsföra vårt kontor och varumärke.

Den här gången var vi fyra från kontoret som hjälptes åt och vi träffade på många nuvarande och ev kommande kunder.

Direkt efter nationaldagsfirandet bar det av hemåt och packning för en veckas semester utomlands. Och ni börjar känna mig nu, telefonen var avstängd och mobilsvaret hänvisade vidare till kollegor, mailen satt på autosvar och kollegorna informerade om vad som gällde rörande mina kunder och försäljningar.

Nu är energin påfylld. Visningar står på schemat denna veckan och jag är redo för ytterligare utmaningar med massor av roliga händelser denna veckan.

Ha en trevlig midsommar och njut av familj och vänner!

Hälsningar Madeleine

 

 

 

 

 

Liknande artiklar