Ny bloggare och Mäklarrollen i Trollhättan

Hej!

 

Vad kul att just du läser det här inlägget. Jag vill med mitt bloggande på rekryteringsbloggen visa hur vardagen ser ut hos en mäklare, först och främst om hur jag som nyexaminerad mäklare upplever mitt jobb, men även annat kul. Men först tänkte jag presentera mig så du vet vem jag är och att du då förhoppningsvis vill veta mer!

 

Jag heter Fabian Billing, snart 26 år och har varit registrerad mäklare sedan februari 2014.  Jag är född och uppväxt i Göteborg men styrde kosan mot Malmö när det var dags för utbildning.  Jag hade redan i unga år en dröm om att bli mäklare men det dröjde till januari 2012 innan jag började studera.  Jag har efter trainee-tid i Malmö och Göteborg till slut hamnat på vårt Hisingskontor i Göteborg. Där arbetar jag tillsammans med sex stycken (just nu!) andra duktiga mäklare samt en assistent och vår franchisetagare.  Jag tror att vi har världens trevligaste butik!

 

Igår åkte jag upp till Trollhättan tillsamman med några representanter från både huvudkontoretsamt lokala kollegor för att hålla den sedvanliga föreläsningen om olika mäklarroller för de nya studenterna på Högskolan Väst. Hur kul som helst att få se nya ansikten som kommer med intressanta inlägg och frågor. Kommer själv ihåg när jag satt i salen och lyssnade på olika föreläsare som berättade om arbetet ur olika perspektiv och tänkte att en dag kanske jag står där själv! Den dagen har nu kommit (fast det var i Trollhättan och inte Malmö men ändå!). Jag har träffa många urtrevliga studenter som jag förhoppningsvis kommer träffa igen vid olika tillfällen.

 

 

Idag är jag tillbaka på kontoret och en hög med saker som skall göras. Jag har allt från visning av nyproduktion, vanlig visning samt kontrakt så det är ingen rast och ingen ro! Ha en trevlig vecka och hör av dig om du har några frågor.

Liknande artiklar