Ny termin = sista terminen

Tillbaka i Malmö efter en hel sommar på hemmaplan i Dalarna med sista möjligheten att driva sommarkaféet där för 3:e året i rad. Alltså riktigt fullt upp hela sommaren och därför är det nu, i samband med sista terminen på högskolan dags, att ta tag i bloggandet på riktigt här igen.

Nu har jag varit i stan sedan mitten av Augusti och trots att vi igår hade ”skolstart”av sista terminen så känns det som att jag varit igång ett tag. Direkt från sommarens arbete med sommarkafét blev det praktik i Malmö då jag anlände stan. Jag har varit ute på kontoret och haft två praktikveckor och fått en riktigt bra start inför höstens studier och vårens jobb 😉 . Så nu känner jag mig ”fit for fight”.

På högskolan är det nu dags för Nationalekonomi med uppsatsskrivande samt Fastighetsvärdering. Sedan avslutas terminen i Januari med en stor sluttenta som sammanfattar hela utbildningen. Det som krävs är alltså att klara tentan innan jag kan få registreringen och bli ”färdig” fastighetsmäklare. Det är nu allvaret drar igång på riktigt.

Ska bli riktigt kul och jag känner mig riktigt motiverad för att vara igång så fort som möjligt…… låt tentan gå vägen i januari!

Men först och främst är det en härlig höst framför oss med sensommarvärme i Malmö. En helg på stranden (!?) känns fantastiskt att få så här i september.Njut av solen!

Liknande artiklar