Ny trainee och mäklarstudent på bloggen!

Hej!

Nu när Karin Liss gett sig ut i verkligheten och vardagen som mäklare har jag, tack vare karriärsgänget här på Svensk Fastighetsförmedling, fått möjligheten att blogga vidare som ny trainee. Jag önskar henne lycka till och tar mig an denna utmaning med stort nöje.

Vem är då jag? Jo, mitt namn är Emma Lundin och jag pluggar till mäklare på Högskolan Väst i Trollhättan. I samband med att studierna började i höstas fick jag även praktik på SFs bobutik i Kinna – i närheten av där jag bor – ca 6 mil sydost om Göteborg.

Därigenom har jag också fått chansen att delta i SFs traineeprogram. Det innebär (om du inte redan vet) att man som mäklarstudent får göra den praktik på 10 veckor som FMI kräver, hos just Svensk Fastighetsförmedling. Dessutom är praktiken betald samt att du får ta del av unika internutbildningar vid flera tillfällen under traineetiden.
Visst låter det bra!

I mina kommande inlägg ska jag försöka ge dig en inblick av livet som mäklarstudent, både gällande praktik och teori. För tillfället går tankarna på högvarv på grund av tentan i Mikroekonomi som vi har på lördag. Så jag sitter i skrivande stund med böcker och anteckningar från kursen bredvid mig och försöker göra allt på en gång.
Plugga, blogga, plugga, blogga… I love it!

Har även du någon tenta eller deadline inom räckhåll? Då önskar jag dig lycka till! Kör hårt! Oavsett om du har det eller inte, hoppas jag att vi ses här om tre veckor igen.

Liknande artiklar