Praktik på huvudkontoret

Emelie praktikant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!

Nu har det blivit dags för mig att presentera mig här på bloggen. Mitt namn är Emelie Bergman och jag studerar till personalvetare i Örebro. I min utbildning ingår det en praktikperiod på tio veckor. Denna praktik gör jag på rekryteringsavdelningen och har till min hjälp de fantastiskt duktiga och trevliga kollegorna Elisabeth, Marie och Cecilia.

Det är spännande att se vad jag lärt mig efter nästan tre år under utbildningen och hur man praktiskt arbetar med personalfrågor. Tiden springer iväg och jag har redan hunnit vara här i fyra veckor. Vad gör jag om dagarna? Jo jag får följa med på möten av alla olika slag, delta i det dagliga arbetet och sen så uppdaterar jag personalhandboken för anställda på huvudkontoret. Jag är otroligt glad att jag fått möjligheten att göra min praktik här på Svensk Fastighetsförmedling! Då jag är speciellt intresserad av employer branding så känner jag att jag har hamnat på helt rätt ställe, ständigt i topp när det gäller Sveriges mest attraktiva arbetsgivare talar sitt tydliga språk.

En annan sak som ska bli jättekul är att besöka högskolor runt om i Sverige och träffa er studenter. Jag hoppas att vi ses!

Ha en fin helg,

Emelie Bergman

 

 

 

 

Liknande artiklar