Sälja Zlatans hus?

Först och främst alla Malmö-studenter. Glöm inte att anmäla er till studentkvällen här i höst. Det kommer bli en riktigt trevlig kväll!

Sammanfattning här då. Det känns som att det var igår jag började plugga, började blogga, flyttade till södern. Här kan du läsa första inlägget. Nu är det istället bara två månader kvar och sluttentan i början av Januari kommer närmare och närmare, det är nu det ställs på sin spets. Det börjar bli dags att bege sig ut på riktigt, göra uppgifterna själv, klara av allt det där jag hittills ”skuggat” mäklarna på kontoret  och försökt snappa upp så mycket som möjligt. Riktigt spännande skall det bli. Satt här och tittade tillbaka på lite bilder det senaste året och fyra år tillbaka…

Konstaterade att jag sedan 2009 förflyttat mig en del…Från studier i Dalarna, till dansutbildning i Stockholm, samtidigt jobb i en inredningsbutik och på samma gång barnvaktande av chefens barn (då jag rullade barnvagn runt halva Östermalm ansågs 19-åriga Liss dra ner medeleåldern på ”lattemammorna” rejält). Vidare härifrån till dansutbildning i New York, tillbaka till Dalarna och sedan vidare till fjällvärlden i Härjedalen för att njuta av grym skidåkning under en vinter. Startade under våren företag och öppnade sommarkafé i Dalarna. Därefter söktes utbildningen i Malmö och då jag väntade på besked under hösten 2011 så begav jag mig ut på en ”jorden runt-resa” och besökte vänner i bland annat Australien, på Hawaii och i Kalifornien. Kom tillbaka lagom till jul i Dalarna och så blev det snabba ryck i mellandagarna för att hitta boende i Malmö och börja studierna  här efter jul. Det svänger fort i livet ibland. Nu har jag i alla fall bott i samma stad ”ett tag” men ändå rest ”en del” under tiden här,  (bor tydligen för nära Kastrup) så behovet av världen minskar aldrig…. Men det känns riktigt härligt att jag trots detta bestämt mig för att fortsätta ”Malmö-livet” där jag trivs kanon och försöka mig på fastighetsmarknaden här i södern.

Hur ska nu det gå… Får väl börja lite smått. Zlatan försöker sälja huset, så jag kan väl tänka mig att assistera honom med det då det inte verkar vara sålt än. Kan väl vara en bra början!? Kan vara knivigt, det finns bara en Zlatan. Men ingenting är omöjligt enligt mig (och Gunde).

 

 

Liknande artiklar