Sommar & ledighet = tid att hitta den perfekta bostaden!

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol… På Halladammsvägen 2 i Rekekroken får du allt det där

Kanske har du redan semester (grattis!) eller så har du, precis som jag, någon eller några veckor kvar att slita innan den ljuvliga semesterkänslan kan sätta in totalt.

Med alla lättklädda människor som strosar förbi utanför fönstret med stora strandväskor fyllda med handdukar, fika, pocketböcker och iPhones laddade med avkopplande musik, är det dock ibland svårt att koncentrera sig.

Arbetet rullar dock på oavsett väderleken. Och tänka sig; folk köper bostäder även på sommaren!
Annars är det en ganska förlegad syn som många fortfarande tar för sanning; den att det inte går att sälja på sommaren. Det går visst!

Det går att ta tillvara på den här fantastiska årstiden; nyttja folks ledighet och TID och ha visningar närsomhelst på dagarna (slipp sena kvällsvisningar), låt det fina vädret visa upp bostäderna på bästa sätt där trädgårdar och terrasser/balkonger blommar i ljuvliga färger, låt det glada humör som såväl spekulanter som säljare och mäklare (oftast) får med solens värme smitta och leda till trevliga, avslappnade samtal där frågetecken kan rätas ut i lugn och ro.

Tänk också på att de som är lediga har desto mer tid att lägga ner på att hitta den perfekta bostaden utan att distraheras av arbete, dagis- och skollämning/-hämtning, tider, måsten med mera.

Så letar du efter en ny bostad? Passa på nu under sommaren att norpa den perfekta lägenheten/det ultimata huset rakt under näsan på de som semestrar på annan ort 🙂

Ska du sälja? Passa på nu under sommaren när konkurrensen på marknaden för det mesta inte är lika stor och ge både dig själv och köparna en än härligare sommar!

Liknande artiklar