Sommar på Limhamnskontoret

I Malmö har solen gassat nästan hela veckan, tentor och projektarbeten på högskolan är avklarade för sommaren. På den fronten kan jag nu pusta ut. Så för mig återstod att göra lite praktik i Malmö innan det bär iväg upp till Dalarna för att göra ytterligare en sommar med kafét.

Det är lärorrikt att få vara med ute på kontoret på praktik och ”hjälpa till” så gott det går. Dessutom som jag tidigare nämnt så är det riktigt lärorikt att faktiskt ha praktiken i samband med studier då du har otroligt stor nytta av den för att få ännu djupare förståelse i yrket och de dagliga arbetsuppgifterna och vad de innebär. Läs mer om praktiken hos Svensk Fastighetsförmedling som Marie tidigare bloggat om här.

Under veckan blev det även lite utdelning av ”reklam” inför kommande visningar i området runt Limhamn där kontoret ligger. Det innebär att vi på kontoret själva ”lappar” området runt villan som är till salu och på så vis tipsar boende och spekulanter i området att en bostad är till salu och visning är på gång.

 

I det här området runt Öresundsbron lappade jag en solig eftermiddag.

 

Åker nu i veckoslutet upp till Dalarna och har faktiskt lite separationsångest till Malmö. Trivs riktigt bra här, vem vet, nästa sommar kanske det blir en hel sommar här i Skåne.

Liknande artiklar