Sommaren är kort och har regnat bort…

Hösten börjar närma sig och mycket har hänt sedan sist.
Sommaren regnade ju bort så det är nu man får hurra för att man drog det kortaste strået detta året och fick jobba hela sommaren. Tillgängligheten är ytterst viktig för oss och vi vill att vems kund det än är ska det alltid finnas en öppen dörr till kontoret så att man ska kunna komma in och få ett personligt bemötande.
Vi har absolut haft en händelserik sommar, mycket besök ut i stugorna då man under semestern ofta har tid för att träffa oss och ta tag i sin försäljning. Så många av de besöken ledde till ett uppdrag som vi håller på att starta upp nu under hösten så det är full fart framåt.

Vi har också hunnit med en kick off här i slutet av Augusti. Det är så viktigt att få umgås med sitt team och utbyta erfarenheter med våra nära och kära kontor över kommungränserna. Vi i Kristianstad är stolta över att vi lyckades vinna teamuppdraget, klapp på axeln! Ni får ett smakprov på ett av bilduppdragen här nedan, kan ni lista ut vad vi ska föreställa tros? För det kan vi knappt själva såhär i efterhand 
Kickoffen bjöd också på spännande nyheter inför hösten som vi väntar på ska bli klara. Vi längtar så men den som väntar på något gott…

Sist men inte minst…
Vi har hälsat vår älskade mäklarassistent Bellabus tillbaks efter mammaledigheten, spindeln i nätet sitter på plats igen så nu kan vi koncentrera oss fullt ut på våra kunder då den administrativa biten blir ordentligt avlastad. För glöm aldrig, bakom varje framgångsrik mäklare står alltid en grym mäklarassistent!

Ha fina dagar / Hannah & Caroline

Liknande artiklar