Sommarlov och praktik

Äntligen är sista tentan gjord inför sommaren! Efter ett par trötta veckor känner jag mig precis som pojken på bilden (haha) och det känns som ett långt härligt sommarlov faktiskt är här. Trots att jag personligen bara har nio lediga dagar inbokade känns det ändå väldigt skönt.

Under tiden du går i skolan finns det alltid något att göra oavsett om du planerat att vara ledig en viss dag. Innerst inne vet du att du egentligen kan läsa något kapitel, du kan göra några uppgifter… Den känslan har jag inte när jag gör praktik, vilket är vad hela min sommar ska gå till.

Samtidigt är det svårt att tro att det redan gått två år sedan jag började plugga. Känns som om det var alldeles nyss jag bestämde mig för att söka, samtidigt som det har hänt mycket sedan dess. Och nästa år börjar allvaret på riktigt. Vilket jag inte upplever särskilt ”allvarligt” utan snarare superkul!

Nu ska jag med på en visning, så får hålla mig kortfattad den här gången. Önskar er alla en bra start på juni och därmed en bra start på sommaren!

Liknande artiklar