Svensk Fastighetsförmedling – en av Sveriges bästa arbetsgivare

Svensk Fastighetsförmedling placerar sig på topp tio-listan i employer branding-företaget Universums undersökning ”Sveriges Bästa Arbetsgivare” där de egna medarbetarna fått betygsätta sin nuvarande arbetsgivare. I topp ligger Hennes & Mauritz.

– Det är fantastiskt glädjande! Vi fick tidigare i år utmärkelsen som branschbäst när fastighetsmäklarstudenterna för första gången rankade sin ideala arbetsgivare. Men detta resultat är ännu starkare. Det bekräftar även resultatet i vår egen medarbetarundersökning, att vi har väldigt nöjda medarbetare. Att vi är ett av de företag i Sverige, oavsett bransch, som rankas högst av de egna medarbetarna är en oerhört stark faktor när det gäller vårt fortsatta arbete med att attrahera nya duktiga medarbetare och behålla medarbetare. Detta sporrar oss ytterligare att göra allt för att vi även fortsättningsvis ska vara en attraktiv arbetsgivare, säger Peeter Pütsep, vd.

Universum skriver i pressmeddelande att de attribut som är gemensamma för de topplacerade företagen och som därmed är avgörande för att ha nöjda medarbetare är bland annat att medarbetarna upplever att de har en bra balans mellan arbete och privatliv, att företaget kan erbjuda dem utmanande arbetsuppgifter och stort ansvar, men också att företaget upplevs som framgångsrikt och är en god referens för den framtida karriären.

Läs hela pressmeddelandet

Liknande artiklar