Tack för mig!

Då var det dags, detta blir mitt sista inlägg här på karriärsbloggen. Det har verkligen varit kul och intressant att berätta om min resa som jag påbörjade för snart 1,5 år sedan. Jag hoppas att det jag har skrivit har hjälpt flera av er som just nu pluggar till eller funderar på att plugga till fastighetsmäklare att förstå vilket otroligt roligt arbete ni har framför er alternativt fått in er på rätt bana här i livet (främst när det gäller yrkesval då kanske). Jag har träffat på så många olika familjekonstellationer under detta år. Allt från första barnet och samboskap, till skilsmässor och dödsfall, så både tårar och skratt har jag sett. Men det har alltid slutat med glada miner och parterna har gjort en av sitt livs största affärer!

 

Trots att detta är mitt sista inlägg så kommer jag inte försvinna från organisationen. Jag kommer jobba kvar som mäklare på kontoret på Hisingen i Göteborg och kommer självklart vara behjälplig om du har frågor eller behöver råd om fastighetsmäklarbranschen.

 

I morgon ska vår trainee Malin hålla butiken öppet då vi och resten av butikerna i storgöteborg ha säljdag med flera roliga programpunkter.

 

 

Lycka till i framtiden!

 

/Fabian

Liknande artiklar