Uppdatering från sjuksängen

Hej, nu var det Säters tur att blogga igen, men det har varit väldigt tyst från vår sida denna veckan då jag spenderat samtliga dagar mestadels så här;

dsc_2413

Efter att först ha legat däckad i halsfluss trodde jag att jag drabbats av den härliga vinterkräksjukan, men efter fyra dagars intensiva magsmärtor var jag tvungen att uppsöka akuten och då visade sig att jag hade gallsten och en inflammerad gala. Så nu ligger jag hemma med starka smärtstillande tabletter och är alldeles groggy.

Jag har försökt åka in och jobba lite, men det går inte för antingen är smärtan för intensiv eller så snurrar huvudet av tabletterna. 🙂

Varför tar jag då upp detta? Jo, för att detta är en av baksidorna med mitt yrke. Visst är det jobbigt att vara sjuk i alla yrken och jag tror att det dåliga samvete gör sig påmint hos de flesta som stannar hemma och kryar på sig. Men, i vårt yrke är det extra påtagligt eftersom våra kunder/uppdragsgivare valt just MIG. Jag är utvald att få hjälpa dem genom deras livs största affär och så kan jag inte det för att jag ligger hemma.

Oerhört frustrerande situation måste jag säga. Jag brottas mycket med mitt dåliga samvete gentemot mina kunder just nu.Trots underbara kollegor som backar upp och hjälper till och gör ett minst lika bra jobb som jag så känns det trist att bara ligga här hemma och inte kunna hjälpa till.

Nu har jag börjat känna mig bättre och imorgon ska jag ta tag i några av de dåliga samvetena och åka på visning, det får ni en uppdatering om under morgondagen.

Liknande artiklar