Höstfest och studier!

Hej bloggen!

Hoppas allt är bra med er där ute?
Nu är det söndag igen och snart dags för ny vecka. Känner alla sig redo för nya tag eller är det några som har lite söndagsångest och gärna skulle tagit lite mer helg?
Jag gillar i alla fall måndagar, ny vecka – nya tag! Ser fram emot veckans nya utmaningar.

Men om måndagen känns lite seg tycker jag det brukar hjälpa att boka in något extra roligt i början utav veckan eller bara sätta upp en lista med saker man har att se fram emot under kommande vecka! 🙂

Jag är i alla fall mitt uppe i plugget och på torsdag är det dags för tenta i civilrätten. Det känns faktiskt helt okej, såklart är det lite nervöst eftersom det är andra tentan man gör. Men tycker kursen varit både rolig och lärorik, så hoppas att det skall gå bra.

Annars då? Jo det känns img_3846man har börjat komma in i dom nya rutinerna, med studier, jobb, träning och pendlande. Och jag trivs väldigt bra just nu, njuter av varje dag och ser fram emot vad både utbildning och nytt jobb har att erbjuda.

I torsdags hade Svensk Fastighetsförmedling i Göteborg höstfest och där bjöds det på föreläsning med Tina Thörner, 7-kamp och god mat. Och vem tror ni tog hem vinsten i 7-kampen då? Jo visst var det vårat team som gjorde det!! Äran och en medalj vann vi.
Det var en väldigt rolig kväll!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll nu!
Ta hand om er så länge, så hörs vi snart igen.

 

 

Liknande artiklar