Vad erbjuder Svensk Fastighetsförmedling som arbetsgivare?

Snart är det dags för många av er mäklarstudenter att börja sin karriär som fastighetsmäklare, några har redan jobb medan andra söker för fullt. Just nu har vi många lediga tjänster runt om i landet och vi ser fram emot att ni söker dessa jobb. Varför ska du då söka arbete hos oss? Vilka fördelar har vi jämfört med våra konkurrenter?

Under de senaste månaderna har vi fått flera utmärkelser som arbetsgivare, bland annat är vi utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare i employer branding-företaget Universums årliga undersökning, där de egna medarbetarna fått betygsätta sin nuvarande arbetsgivare och detta är oavsett bransch. Vi blev dessutom utsedda till mäklarstudenternas drömarbetsgivare även det i Universums undersökning. Att få dessa utmärkelser betyder oerhört mycket för oss och det är dessutom ett bevis på att vi är en attraktiv arbetsgivare.

Bakom dessa utmärkelser ligger hårt arbete och vi arbetar ständigt för att förbättra oss som arbetsgivare och vårt mål är att vi ska vara den lokalt mest attraktiva arbetsgivaren. Vi har även tagit reda på vad det är våra anställda uppskattar med oss och delat in i fyra områdena:

 • Möjligheternas arena – Resurser att lyckas
  Vår organisation, våra interna resurser och vårt varumärke ger förutsättningarna för varje enskild mäklare att lyckas professionellt och affärsmässigt.
 • Ett vinnande lag – Det lilla företaget i den stora familjen
  Gemenskap är det som präglar atmosfären i våra bobutiker runt om i landet och binder kedjans samtliga bobutiker samman till ett vinnande lag 
 • Nytänkande – Vi följer inte utvecklingen, vi leder den
  Vi är en innovatör i branschen både som företag och som arbetsgivare med en strävan efter att förnya mäklaryrket. 
 • Professionell och personlig utveckling – Vi har de bästa förutsättningarna
  Vi ger förutsättningar för medarbetare att utvecklas genom att erbjuda interna möjligheter till utveckling och utbildning.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare så hör gärna av dig till en av oss på rekryteringsavdelningen. Vet du redan nu att du vill tillhöra detta vinnande lag? Gå då in på lediga jobb och se vad som finns just nu!

 

Liknande artiklar