Vår i Kristianstad

Halva Maj har nästa gått och tiden bara springer iväg. Vad känslan av att tiden bara springer iväg brukar vara ett tecken på är att man har fullt upp och ingen tid för att hinna bli rastlös. Därför är det skönt att såhär en söndagseftermiddag ta stund i kvällssolen och reflektera lite.

Det är svårt att som mäklare ha lagom att göra. Det känns ofta som att antingen har man på tok för mycket på en och samma gång eller för lite. Då gäller det att planera därefter. Just nu är det mycket som händer och många vill röra på sig under våren. Hos oss i Kristianstad har vi ett pågående nyproduktionsprojekt vilket medför mycket jobb utöver det ”vanliga” såsom kundträffar ,som ni ser på bilderna, och ringstugor inriktat på just projektet. Det är en konst att lyckas vidhålla sin goda kvalitet i det vanliga arbetet under ett pågående projekt. Vi tycker att allt flyter på precis så som det ska. Vi funderade på hur vi lyckas med detta egentligen. Svaret är ju givet, det hela beror på vårt goda team!!! Att vi håller varandra om ryggen och stöttar upp där det behövs och om någon inte riktigt räcker till ska man kunna lita på att en kollega som kanske för stunden inte har lika mycket på schemat gärna ställer upp. Vi är verkligen ett riktigt guldteam.

I veckan som gått har vi även haft besök av vår käre säljcoach. Världens bästa bollplank!

Man är ju bara människa och har så lätt för att köra fast i gamla vanor. Att det då kommer någon som gör en uppmärksam på att man kanske borde tänka på ett annat vis, lägga upp någon del av arbetet lite annorlunda, nya idéer för att förklara någon produkt kanske har man ett ord som man omedvetet använder för mycket, det kan vara precis vad som helst! Det är super att ha någon som knuffar en ur ens egna gamla spår och pushar en lite mot någon nyare kanske bättre och bredare väg.

Nästa vecka har vi mycket på schemat. Nya objekt ska läggas ut, hus ska besiktas och nycklar ska lämna sin gamla ägare för att ges över till nya.

Ha sköna dagar,

/Caroline & Hannah Kristianstadimage3

Liknande artiklar