Västra Skånes säljdag & Bodagar på Väla

Vi har några intensiva och roliga dagar framför oss. Imorgon fredag ska vi ha en stor säljdag där stora delar av västra Skåne ska träffas för att utbyta erfarenheter, tipsa varandra om lyckade satsningar/arbetssätt och umgås. Det ser jag verkligen fram emot!

Hela helgen ska vi i Höganäs, Helsingborg, Landskrona och i viss mån även Ängelholm och Örkelljunga, medverka på köpcentrat Välas Bodagar. Tillsammans med andra aktörer inom bostadsmarknaden kommer vi att vara tillgängliga för alla som har några bostadsfrågor.

Vi kommer att prata bostäder, diskutera områden/priser/försäljningar, ha en tävling där man gissar försäljningspriser och kan vinna en Webergrill, ge en försmak på framtidens visning (en virtuell visning med 3D-glasögon, mycket spännande!), visa våra nyproduktionsprojekt och förhoppningsvis ha många intressanta kundmöten som leder till riktigt bra affärer.

Så idag kommer de sista beställda produkterna (ballonger! Man måste ju ha ballonger! Och pennor! Och godis! Och give-aways!) och tidigt imorgon – innan vi samlas och startar den gemensamma säljdagen – ska allt byggas upp och ställas i ordning.

Jag filar på det sista kring tävlingen, samordnar resurser, prickar av schemat för allas deltagande, kontrollerar wifi-uppkoppling och allt det där andra som alltid hopar sig precis innan större events går av stapeln.

Dessutom ska jag hinna med att göra annonsen inför nästa vecka, skicka iväg några kallelser inför tillträden och andas lite. Busy, busy – precis det jag gillar att vara!

Liknande artiklar