Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!

När Sveriges studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar vi oss bland de 100 mest attraktiva arbetsgivarna! Det visar Universums årliga undersökning FöretagsBarometern, som besvarats av över 21 000 svenska universitets- och högskolestudenter.

– Vi arbetar ständigt med att attrahera studenterna på högskolorna och det är kul att det ger resultat! Nu tar vi nya tag med förnyat arbetsgivarvarumärke och hoppas att det kommer att ge oss en förstaplats nästa år, säger Cecilia Fredriksson HR Chef, Svensk Fastighetsförmedling.

“Talanger från nästa generation förväntar sig inte bara ett jobb, de förväntar sig ett sammanhang där de kan nå sin fulla potential. För att vara en attraktiv arbetsgivare 2017 räcker det inte bara att du kan erbjuda en marknadsmässig lön och en trygg anställning. Det ställer stora krav på att du erbjuder ett högre syfte och ett socialt engagemang, är innovativ och gärna ser varje enskild individ. Detta sammantaget gör att man som arbetsgivare i Sverige behöver bestiga berg varje dag för att anses vara en attraktiv arbetsgivare. De organisationer som studenterna i FöretagsBarometern 2017 lyft fram har jobbat väldigt hårt med dessa frågor och för det så förtjänar de en stor eloge.”, säger Claes Peyron, Sverigechef på Universum.
Den fullständiga rankingen finns på: http://universumglobal.com/se/foretagsbarometern-2017/

Liknande artiklar