Vi ”bakar” mäklare i vår mäklarskola!

image

 

Det är snart midnatt och jag har just landat hemma i min säng efter två otroligt roliga dagar på Svensk Fastighetsförmedlings mäklarskola, där vi tillsammans med Gävle Högskola bakar nya mäklare för fullt. Vi, jag och min kollega Malin från Sigtuna/Märsta, ägnade gårdagskvällen igår åt att prata om hur vi skaffar kunder, bokar och genomför våra möten. Idag har vi ägnat dagen åt hur vi går vidare när vi fått in en bostad till försäljning samt hur vi förarbetar och till sist genomför våra visningar.

Oj så kul vi har haft! Så otroligt utvecklande och roligt att träffa alla dessa blivande mäklare, som alldeles strax är färdigbakade. En grupp väldigt engagerade, vetgiriga och frågvisa studenter som pumpat oss med frågor både under våra föreläsningar och under korta pauser och bensträckare. Vi har ägnat dessa två dagar åt att försöka sätta dem in i hur mäklaryrket fungerar i verkligheten och hur vi inom Svensk Fastighetsförmedling arbetar för att ge våra kunder bästa tänkbara service och bostadsaffär.

Varken jag eller Malin har föreläst tidigare, men att prata om det vi mer eller mindre vigt vårt liv åt och brinner som facklor för var fantastiskt kul! All positiv respons vi fick ifrån våra blivande mäklare fyllde våra energitankar till max och trots att jag har svårt att hålla ögonen öppna efter två dagars föreläsningar fram till kl 22, är den inre energin maxad. Jag kommer sannolikt vakna med ett leende på läpparna i morgon bitti då jag ska njuta av en ledig dag innan det är dags för söndag och nya visningar.

image

Liknande artiklar