Vill du arbeta på ett företag som bryr sig?

Det vill jag!

Igår fick vi besök av vår kontaktperson på Barncancerfonden. Hon berättade bland annat om var pengarna från vårt samarbete går. Barncancerfonden använder en mycket låg procentandel av de skänkta pengarna till sådant som inte är direkt kopplat till fondens syfte. Alltså att utrota barncancer genom att stödja forskning som tar fram nya metoder för att bekämpa sjukdomen. Att stötta barn som drabbas av cancer samt deras familjer så att de tillsammans kan kämpa mot barnets cancer. Barncancerfondens stöd till forskningen har gett mycket bra resultat som kan utläsas av grafen nedan och vi gör det vi kan för att de ska kunna fortsätta sitt arbete.Bild1
Under det dryga året som vi har haft samarbetet har vi hittills samlat in 2 776 430 kr genom olika kampanjer. Vi har bland annat skänkt 100 kr per kostnadsfri värdering vi har fått göra, vi skänker just nu 5 kr per visningsgäst (kom o titta på ny bostad!) och säljer armbanden ”Rum för livet” i butikerna för 50 kr styck.

Bild5
I julas sålde vi dockhus inredda av kända inredningsdesigners genom budgivningar på utvalda kontor. En kampanj som gav 153 400 kr till Barncancerfondens arbete.

Bild3

Jag är jättestolt över vårt samarbete och hoppas att det ger och kommer att ge, barn som drabbas av cancer en större chans att överleva och ett bättre stöd för dem och deras familjer under behandlingstiden.

Vill du bidra till Barncancerfondens arbete genom oss? Swisha valfri summa till 123-056 92 77.

Liknande artiklar